Σεμινάρια - Εκδηλώσεις PDF Εκτύπωση E-mail
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - Σεμινάρια - Εκδηλώσεις

 

ΝΕΟ Επιμορφωτικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

 

ΕΜΑ: «Επιμορφωτικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για εκπαιδευτικούς»

Η Δ/νση Π.Ε. Αχαΐας, Τμήμα Αγωγής Υγείας, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς της σχετικά με την «Ασφάλεια στο σχολείο ? Πρώτες Βοήθειες», σε συνεργασία με τη Δ/νση Δ/Θμιας Εκπ/σης Αχαΐας, Τμήμα Αγωγής Υγείας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνει στην Πάτρα δύο (2) επιμορφωτικά σεμινάρια βιωματικού χαρακτήρα για εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας σε θέματα «Πρώτων Βοηθειών και Ασφάλειας» στο σχολικό περιβάλλον.

Το πρώτο επιμορφωτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη  3 Φεβρουαρίου 2015 κατά τις ώρες 15:45? 21:00 στο 64ο Δ.Σ. Πατρών (Αμερικής 8)  και το δεύτερο την Πέμπτη 5  Φεβρουαρίου 2015 κατά τις ίδιες ώρες και στον ίδιο χώρο.


Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο εδώ.

 


 

 

 

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

 

Η Δ/νση Π.Ε. Αχαΐας, Τμήμα Αγωγής Υγείας, σας ενημερώνει ότι λόγω του μεγάλου αριθμού των δηλώσεων συμμετοχής, τόσο από εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας, όσο και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το σεμινάριο «Ασφάλεια στο σχολείο ? Πρώτες Βοήθειες» ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ που είχαν δηλώσει συμμετοχή στην Πάτρα την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014.
Ο Ε.Ε.Σ., τμήμα Σαμαρειτών θα ορίσει νέες ημερομηνίες για δασκάλους και νηπιαγωγούς στη Πάτρα.
Οι εκπαιδευτικοί που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο σεμινάριο του Αιγίου 18/11/2014 θα παρακολουθήσουν κανονικά το σεμινάριο.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ


Ο Περιφερειακός Υπεύθυνος Συντονισμού των Δράσεων του Κοινωνικού Σχολείου της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαιδευσης Δυτ. Ελλάδας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Π.Ε. Αχα?ας, σας ενημερώνουν ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικό Σχολείο» διοργανώνεται ημερίδα για τη θεματική της διατροφής με τίτλο:

«Συζητώντας Δια.. τροφή»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα (Αγορά Αργύρη), την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17.00 ? 20.30.

Στην ημερίδα, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν,  θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.