"Αξιολόγηση Μαθητή": Υποβολή αιτήσεων παρακολούθησης καινοτόμου επιμορφωτικού προγράμματος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. από απόσταση (εξ ολοκλήρου)

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (037_AksiologisiMathiti.pdf)037_AksiologisiMathiti.pdf 361 kB

_______________________________________________________________

Σε συνέχεια των πολυδιάστατων δράσεων της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ), με χαρά σας ανακοινώνουμε την υλοποίηση ενός νέου ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ επιμορφωτικού μας προγράμματος για το 2018 με θέμα: "Αξιολόγηση Μαθητή".

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για το επιμορφωτικό πρόγραμμα της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων & όλων των ειδικοτήτων Προσχολικής, Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Δημόσιας και Ιδιωτικής), πτυχιούχους όλων των Σχολών (Θετικών, Ανθρωπιστικών, Παιδαγωγικών, Κοινωνικών επιστημών κλπ.), καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο ενδιαφέρεται για θέματα σχετικά με την: αξιολόγηση, αυτοαξιολόγηση μαθητή, ετεροαξιολόγηση, αυτορρύθμιση, περιγραφική αξιολόγηση, αξιολόγηση βασισμένη στην παρατήρηση, & τον αναστοχασμό.
 
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: 19/01/2018.

Θα ακολουθήσουν, σύντομα, ανακοινώσεις για νέα προγράμματα, σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθεί συνημμένη η αναλυτική προκήρυξη του σεμιναρίου: "Αξιολόγηση Μαθητή”.

Δείτε την αναλυτική λίστα των προγραμμάτων μας στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.eepek.gr/el/draseis/trexonta-seminaria
 
Με εκτίμηση,
 
Για την Επιτροπή Επιμόρφωσης της Ε.Ε.Π.Ε.Κ.
 
Ο Πρόεδρος                             Ο Αντιπρόεδρος
 
Δημήτρης Κολοκοτρώνης                 Δημήτρης Λιόβας

on 12 January 2018
Created: 12 January 2018
Last Updated: 12 January 2018