ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Διαδικτυακό Συνέδριο με θέμα: «Η συμβολή του Ιωάννη Καποδίστρια στην ηθική και την εκπαίδευση»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
σε Διαδικτυακό Συνέδριο με θέμα:

«Η συμβολή του Ιωάννη Καποδίστρια στην ηθική και την εκπαίδευση»

 
Αξιότιμοι Εκπαιδευτικοί

Το
New York College τιμώντας την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και σε συνέχεια της δωρεάν προσφοράς του βιβλίου «Η περί παιδείας παρακαταθήκη του Ιωάννη Καποδίστρια» στις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας, συνεχίζει την προσφορά του όχι μόνο στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και συνολικά στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 και ώρα 17.00-20.00 διοργανώνει διαδικτυακό επιστημονικό συνέδριο με θέμα: «Η συμβολή του Ιωάννη Καποδίστρια στην ηθική και την εκπαίδευση» που θα προβληθεί μέσω του καναλιού του κολλεγίου στο YouTube.

Στο συνέδριο θα μετέχουν διαπρεπείς εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας οι οποίοι θα αναφερθούν στο σπουδαίο έργο του πρώτου κυβερνήτη του ελεύθερου ελληνικού κράτους με ιδιαίτερη έμφαση στην Εκπαίδευση, αλλά και η μοναδική εν ζωή απόγονος του Ιωάννη Καποδίστρια η οποία θα αναφερθεί στην ανθρώπινη διάσταση της σπουδαίας αυτής προσωπικότητας.

Με αφορμή την διεξαγωγή του  συνεδρίου ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College σας καλεί να το παρακολουθήσετε με τους μαθητές σας και να μετάσχετε στέλνοντας τα ερωτήματά σας σε ηλεκτρονική μορφή στην συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε όλα τα στοιχεία της εκδήλωσης, καθώς και την φόρμα συμμετοχής: https://www.nyc.gr/about-nyc/events/new-york-college-kapodistrias

Η συμμετοχή η δική σας αλλά και των μαθητών σας θα είναι χαρά και τιμή για εμάς.

Με εκτίμηση
Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D
Ιδρυτής & Πρόεδρος Εκπαιδευτικού Ομίλου
New York College
 
 
Facebook
Link
YouTube
LinkedIn
Website
 
Our mailing address is: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
on 20 May 2021
Created: 20 May 2021
Last Updated: 20 May 2021