01 Φεβ 2024 15:00
Πρόσληψη Αναπληρώτριας Εκπαιδευτικού -Αγγλικά Προσχολικής Εκπαίδευσης

02 Φεβ 2024 12:10
Εγκύκλιος Αγωγής Υγείας 2/2/2024 – Δράσεις Αγωγής Υγείας στα Σχολεία

Εσωτερική επιμόρφωση υπαλληλων της ΔΠΕ Αχαΐας σε πληροφοριακό σύστημα Πρωτοκόλλου και Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων

Αναρτήθηκε: 2 Φεβρουαρίου, 2024 | 11:17 πμ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΠΥΣΠΕ της Διεύθυνσης Π.Ε. Αχαΐας εσωτερική επιμόρφωση υπαλλήλων σε Εφαρμογή Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου και Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων που έχει αναπτυχθεί από το Τμήμα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών.

Σκοπός της ενημέρωσης ήταν η παρουσίαση της λειτουργίας και των δυνατοτήτων της εφαρμογής προκειμένου να τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία.

Στην επιμόρφωση συμμετείχαν η προϊσταμένη και όλοι οι υπάλληλοι του Διοικητικού Τμήματος ως υπεύθυνοι για τη λειτουργία του πρωτοκόλλου και της διακίνησης εγγράφων μέσα στην Υπηρεσία. Επιπλέον συμμετείχαν η προϊσταμένη και ενδεικτικά κάποιοι υπάλληλοι  του Τμήματος Προσωπικού προκειμένου να λαιτουργήσουν ως ρόλοι στους οποίους θα χρεώνονται έγγραφα και πρέπει να τα διεκπεραιώσουν.

Μετά την περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας θα διορθωθούν προβλήματα που πιθανότατα θα εντοπιστούν. Σύμφωνα με τις προτάσεις από την εμπειρία χρήσης των υπαλλήλων, θα επέλθουν οι απαραίτητες βελτιώσεις προκειμένου σύντομα να γίνει μετάπτωση δεδομένων και να τεθεί σε λειτουργία η Εφαρμογή.

Δείτε και:

Σχετικές ανακοινώσεις στις κατηγορίες:

Σχεδίαση - Ανάπτυξη wordpress θέματος ιστοσελίδας: Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος για το Τμήμα Δ' Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Π.Ε. Αχαΐας
Μετάβαση στο περιεχόμενο