Δράσεις Σχολικών Μονάδων
17ο Δημ. Σχ. Πατρών PDF Εκτύπωση E-mail
Δράσεις - Δράσεις Σχολικών Μονάδων

«Πάμε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής;» 

Μια εναλλακτική πρόταση επίσκεψης σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής μας ετοίμασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας δημιουργώντας το δικό τους  Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο προαύλιο του σχολείου τους!

Οι μαθητές/τριες με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού της τάξης κ. Παπαγεωργάκη Μαρίνου σχεδίασαν και υλοποίησαν  πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής με τίτλο: «Κυκλοφορώ-Πληροφορώ». Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δράσεων του προγράμματός τους  μας προσκαλούν σε βιωματικό μάθημα κυκλοφοριακής Αγωγής!

Σας παραθέτουμε  την πρόσκληση των μαθητών/τριών:

 

 

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας δημιουργήσαμε Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο προαύλιο του σχολείου μας. Η ιδέα προήλθε από την ενότητα του μαθήματος της γλώσσας «Ασφαλώς κυκλοφορώ». Σχεδιάσαμε πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής με τίτλο: «Κυκλοφορώ-Πληροφορώ». Θελήσαμε να μάθουμε να κυκλοφορούμε με ασφάλεια και να πληροφορήσουμε κι άλλους. Συνεργαστήκαμε όλοι μαζί, δουλέψαμε με όρεξη και μεράκι, κουραστήκαμε και νομίζουμε ότι τα καταφέραμε. Όποιοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν το Πάρκο για ένα μάθημα Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Σας περιμένουμε!

 
33ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών , 19/12/2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Δράσεις - Δράσεις Σχολικών Μονάδων

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών και ο Σύλλογος

Διδασκόντων σας καλούν να συμμετάσχετε στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου στις 19/12/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρες 17:00 - 20:30.

Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί με τη συνδρομή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

 
26ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών , 9/12/2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Δράσεις - Δράσεις Σχολικών Μονάδων


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

26ου Δ.Σ. ΠΑΤΡΩΝ

http://sgk26dsp.blogspot.com/

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Αγαπητοί γονείς,

επειδή το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται ?

επειδή το αίμα ούτε αγοράζεται ούτε πουλιέται ?

μ ό ν ο π ρ ο σ φ έ ρ ε τ α ι !!!

την Κυριακή 9/12/2012 και ώρα 10.00 στον πεζόδρομο έξω από το σχολείο θα διοργανώσουμε εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Ι. Ν. Αγ. Σοφίας, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Σοφίας ? Αγίου Αλεξίου, την κίνηση ?ΠΡΟΤΑΣΗ? και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 6ου Γυμνασίου Πάτρας. Κάθε ένας ξεχωριστά κι όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ζωή και ελπίδα σε όσους το έχουν ανάγκη και μαζί ένα μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς φιλανθρωπία. Δίνοντας 1 μονάδα αίμα προσφέρουμε ανεκτίμητη βοήθεια στο συνάνθρωπό μας, που είναι και η κυριότερη ανταμοιβή μας και ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ για τα παιδιά μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Ι. ΣΟΜΠΟΛΟΣ Π. ΓΑΚΗΣ

Attachments:
FileFile size
Download this file (ethelontiki aimodosia.doc)ethelontiki aimodosia.doc0 Kb