Διαδικτυακή εκδήλωση "Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας: Με το βλέμμα στο μέλλον!!!"

on 14 May 2021
Last Updated: 14 May 2021
Created: 14 May 2021

Στο πλαίσιο του Εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2021 με θέμα «Το μέλλον των Μουσείων: αναστοχασμός και επανεκκίνηση», το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας διοργανώνει τη διαδικτυακή εκδήλωση «Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας: με το βλέμμα στο μέλλον!», την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 στις 19.00, στην πλατφόρμα zoom, στη διεύθυνση:https://upatras-gr.zoom.us/j/98760303627

<https://upatras-gr.zoom.us/j/98760303627>.

Θα μεταδοθεί επίσης μέσα από το facebook και το Youtube.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς. Στη συνέχεια θα ακουστούν ομιλίες από την Τέτη Χατζηνικολάου, Πρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων ICOM και Επίτιμη Διευθύντρια ΥΠΠΟΑ, με θέμα «Το μέλλον των Μουσείων: αναστοχασμός και επανεκκίνηση» Και τον Γιάννη Γαροφαλάκη, Καθηγητή, Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πατρών, με θέμα «ΙΤ Μουσείο ή Μουσείο με ΙΤ; Οι Προκλήσεις και οι Δυνατότητες».

Τέλος, θα παρουσιαστεί ο ιστότοπος του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας από τον Χρήστο Γεωργοβασιλόπουλο, φοιτητή Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας (πρώην Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικόύ Περιβάλλοντος και Ν. Τεχνολογιών) Πανεπιστήμιο Πατρών και την Πένυ Θεολόγη-Γκούτη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό-Εθνολόγο (DEA), Υπεύθυνη του ΜΕΤ ΠΠ και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Με εκτίμηση

Παπακωνσταντινοπούλου Άρτεμις

Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας

Π.Ε. Αχαΐας

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (πρόγραμμα 1.jpg)πρόγραμμα 1.jpg 258 kB
Download this file (αφίσα.jpg)αφίσα.jpg 524 kB